DUO Webinar studiefinanciering Hoger onderwijs

Gepubliceerd op 17 oktober 2023
DUO Webinar studiefinanciering Hoger onderwijs

Doe je dit jaar examen en wil je volgend jaar doorstuderen in het hbo of aan de universiteit? Dan wil je vast weten hoe het werkt met je studiefinanciering. Om jou (en je ouders/verzorgers) zo goed mogelijk voor te bereiden op de keuzes die je moet maken, organiseert DUO op donderdag 26 oktober om 19.30 uur het webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs: Hoe werkt het?’.

Onderwerpen
In dit webinar hoor je alles wat je moet regelen voor je studiefinanciering. In een live-uitzending van 45 minuten leggen voorlichters van DUO onder andere uit:

  • waaruit studiefinanciering bestaat
  • wat de voorwaarden zijn
  • wat je moet terugbetalen en wat een gift is
  • en wat je moet doen om te kunnen reizen met je studentenreisproduct.

Tijdens het webinar kun je vragen stellen via de chat. Deze vragen worden in de 15 minuten aansluitend aan het webinar beantwoord of na afloop via e-mail.

Aanmelden
Het webinar kun je thuis online volgen op donderdag 26 oktober om 19.30 uur. Deelname is gratis. Je hoeft niets te installeren: aanmelden met je e-mailadres is voldoende. DUO gebruikt je e-mailadres om je de link voor het webinar te sturen en om je vragen te beantwoorden. Ben je niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen, dan kun je het webinar later altijd nog terugkijken.

Voor meer informatie en aanmelding -> klik op onderstaande link:

Aanmelden webinar - Studiefinanciering hoger onderwijs: hoe werkt het? - DUO 

Terug