Werkzaamheden Atletiekbaan in volle gang!

Gepubliceerd op 3 november 2021
Werkzaamheden Atletiekbaan in volle gang!

Een uurtje wiskunde, uurtje Nederlands en dan een les bewegingsonderwijs op een echte atletiekbaan. Dat klinkt wel vet, toch? Dan hebben we goed nieuws voor je: dat kan binnenkort ook. Achter het Altena College wordt op dit moment hard gebouwd aan een nieuwe, grote atletiekbaan. Leerlingen van onze school mogen daar tijdens gymlessen gebruik van maken. Zeg nou zelf: dat is toch gaaf!

Invulling geven aan onze ambities als school
Met het gebruik van het Altena Atletiekpark kunnen we een nóg betere invulling geven ons doel om een veilige sportomgeving te bieden waarin leerlingen kunnen werken aan een gezonde en actieve leefstijl. Ook vinden we het belangrijk om leerlingen kennis te laten maken met de vele vormen van atletiek, zodat je ontdekt hoe leuk sporten en bewegen is. En met een baan naast de deur, hoeven we niet meer te reizen naar andere locaties waardoor we nóg meer kunnen doen in een les!

Vanaf volgend schooljaar op het rooster
Het ziet ernaar uit dat we vanaf de zomer 2022 gebruik kunnen maken van de baan. De werkzaamheden zijn op dit moment in volle gang. Oefen maar alvast op de 100 meter sprint, bekijk op YouTube de tips & tricks om een record hoogspringen te vestigen. Want die fantastische atletieklessen op het Altena College, die gaan er zeker komen.

Terug