Mooie opbrengst! Actie voor Turkije en Syrië

Gepubliceerd op 23 februari 2023
Mooie opbrengst! Actie voor Turkije en Syrië

Woensdag 22 februari j.l. heeft het Altena College een actie gehouden voor Turkije en Syrië. Docent Diede Vreeswijk heeft samen met een aantal collega's en de leerlingen van brugklas B1A broodjes hamburger klaargemaakt en deze in de pauzes verkocht. Met deze actie is het mooie bedrag van € 784,70 opgehaald, dat wordt overgemaakt naar de stichting GAiN. 

Stichting GAiN (met o.a. een logistieke vestiging in Sleeuwijk), zet in Turkije en Syrië noodhulp in via lokale partners. First Hope Association in Turkije kwam direct in actie met mobiele hygiëne units, een mobiele bakkerij en een search- en rescueteam en heeft toestemming van de overheid om in het rampgebied te blijven werken. De partnerkerk van GAiN in Syrië deelt hulpgoederen uit. Een moeilijke opgave in het al zwaar geteisterde Syrië waar de ene na de andere crisis plaatsvindt. 
Ga naar de website voor meer informatie: stichting GAiN

Met dank aan Schouten Europe Giessen, Jumbo Hank, 't Rondeel Woudrichem en collega mw. Edelman voor sponsoring van de hamburgers/broodjes/komkommers en warmhoudapparatuur.

Terug