Ouderavond 19 oktober 'Good, better, best'

Gepubliceerd op 21 september 2022
Ouderavond 19 oktober 'Good, better, best'

Uitnodiging
De ledenraad nodigt u van harte uit om de ouderavond Good, better, best! bij te wonen. Deze vindt plaats op woensdag 19 oktober 2022 in het Clockhuys van het Altena College, Rijksstraatweg 153 te Sleeuwijk. De avond begint om 19.15 uur met koffie en thee. Om 19.30 uur opent de voorziter van de ledenraad de avond. De avond duurt tot ongeveer 21.45 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden. Meer informatie vindt u op: www.heldertheater.nl

Stress en prestatiedruk bij jongeren
Tijdens de ouderavond/bijeenkomst Good, better, best! nemen Wilma Paulij en twee acteurs van Helder Theater het publiek mee in de problematiek van prestatiedruk bij jongeren. Wat zijn de oorzaken, gevolgen maar vooral ook de oplossingen!
Zijn of lijken onze kinderen steeds gevoeliger voor stress en overbelasting ? Hoe werken de hersenen eigenlijk en hoe reageert het lichaam in stressvolle situaties? Ervaren kinderen op dezelfde manier prestatiedruk als volwassenen? Wat vinden ze er eigenlijk zelf van?

Informatie afkomstig uit wetenschappelijk onderzoek, wordt afgewisseld met interactief spel. Helder Theater beeldt op zeer herkenbare wijze situaties uit die tussen ouders en kinderen kunnen ontstaan als het gaat over ‘ moeten presteren’.

Aanmelden
Voor een goede organisatie verzoeken wij u om het digitale aanmeldingsformulier in te vullen op onze website: www.altenacollege.nl/ouderavond. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een bevestiging. Graag tot dan!

Terug