Kom kijken!


Open Dag

Woensdag 25 januari 2023

van 14.00 tot 18.00 uur
(vrij inlopen en rondlopen op een tijdstip naar keuze)

Voor iedereen die op woensdag 19 oktober jl. niet in de gelegenheid is geweest om naar de Open Middag te komen – of graag nog een keer wil komen kijken - organiseren wij op woensdag 25 januari van 14.00 tot 18.00 uur een Open Dag.
Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in onze school!

Tijdens de Open Dag hoor je alles over het brede vakkenaanbod én de vele extra’s. Want of je nu een IT-talent bent, het bedrijfsleven in wilt, een talenknobbel hebt of heel erg goed bent in wiskunde: op het Altena College ontdek en ontwikkel je talent. Denk aan vakken als IT-skills, Wiskunde D, Anglia (Engels), de Business School, Game Design, kunst en muziek en filosofie. Teveel om op te noemen, dus kom kijken op 25 januari en ontdek wat er bij jou past!

Bovendien zijn onze dyslexie- en hoogbegaafdheidsbegeleiders aanwezig en is er volop informatie over het Talentenprogramma, onze uitgebreide extra zorg (studiebegeleiding, huiswerkklas) en persoonlijke begeleiding.
Klik hier om aan te melden voor de Open Dag!

15 februari: Altena Experience
Kan je niet naar de Open Dag komen of wil je na de Open Dag nog eens langskomen? Schrijf je dan in voor de Altena Experience op woensdag 15 februari, de doe-middag voor groep 7 en 8.
Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

 

Parkeren en bereikbaarheid van het schoolgebouw


Kom als het kan met de fiets of probeer te regelen dat je door iemand anders wordt afgezet aan de Rijksstraatweg. Kom je zelf met de auto? Probeer dan zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. 

Hieronder wat praktische mededelingen om rekening mee te houden:

*I.v.m. de nieuwbouw is de oprit aan de Rijksstraatweg gesloten voor fietsers en auto’s. Auto’s kunnen via de nieuwe oprit bij De Nieuwe Roef het schoolterrein bereiken. Fietsers komen het terrein op via de zuidelijke fietsingang ter hoogte van het benzinestation net voorbij de rotonde.
*Bij de oprit aan De Nieuwe Roef staat een medewerker van de school die in de gaten houdt of er nog voldoende parkeerplaatsen zijn. Indien de parkeerplaats vol is, vragen wij u om zelf een plekje te zoeken in de buurt van de school.
*Hou er rekening mee dat parkeren in de bermen van de Rijksstraatweg 'officieel' niet is toegestaan.