Open Dag

Woensdag 25 oktober 2023

van 14.30 tot 17.00 uur
en van 19.00 tot 21.00 uur

(vrij inlopen en rondlopen op een tijdstip naar keuze)

Ben je benieuwd welke middelbare school bij jou past? Kom dan kijken bij het Altena College in Sleeuwijk op woensdag 25 oktober van 14.30 tot 17.00 en van 19.00 tot 21.00 uur. Je kunt op het Altena College terecht voor mavo, havo en atheneum.

Tijdens de Open Dag hoor je alles over het brede vakkenaanbod én de vele extra’s. Want of je nu een IT-talent bent, het bedrijfsleven in wilt, een talenknobbel hebt of heel erg goed bent in wiskunde: op het Altena College ontdek en ontwikkel je talent. Denk aan vakken als IT-skills, Wiskunde D, Anglia (Engels), de Business School, Game Design, kunst en muziek en filosofie. Teveel om op te noemen, dus kom kijken op 25 oktober en ontdek wat er bij jou past!

Bovendien zijn onze dyslexie- en hoogbegaafdheidsbegeleiders aanwezig en is er volop informatie over het Talentenprogramma, onze uitgebreide extra zorg (studiebegeleiding, huiswerkklas) en persoonlijke begeleiding.

Voorlichtingen voor instromers havo 4 en atheneum op de Open Dag!
Doe jij dit jaar eindexamen vmbo gl/tl of mavo en wil je naar de havo? Of wil je bij ons instromen op het atheneum? Tijdens de Open Dag zijn er voorlichtingen! Daar vertellen we je graag meer over de instroom- en doorstroommogelijkheden. 

Hoor ook alles over mavo+
Wil jij álles weten over de mogelijkheden op onze mavo-opleiding? Kom zeker kijken!

Je bent welkom!
Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen in onze school!
Klik hier om aan te melden voor de Open Dag!

 

Woensdag 15 november 2023: Altena Experience
Kan je niet naar de Open Dag komen op 25 oktober? Dat is jammer!
Maar gelukkig er zijn na de Open Dag nog heel veel leuke mogelijkheden om kennis te maken met onze school. Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven voor de Altena Experience op woensdag 15 november, de doe-middag voor groep 8. Klik hier voor meer informatie.

Maar er is nog veel meer voor jou én je ouders/verzorgers! Denk aan: de Altena Sneak Peek-rondleidingen voor groep 8 leerlingen, informatieavonden voor ouders/verzorgers, een informatiemarkt voor ouders/verzorgers én nog een doe-middag voor groep 7 & 8 op woensdag 28 februari 2024.

Het hele programma voor groep 7/8 zien? Kijk dan hier!

Parkeren en bereikbaarheid van het schoolgebouw


Kom als het kan met de fiets of probeer te regelen dat je door iemand anders wordt afgezet aan de Rijksstraatweg. Kom je zelf met de auto? Probeer dan zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden. 

Hieronder wat praktische mededelingen om rekening mee te houden:

*De oprit aan de Rijksstraatweg is inmiddels alleen toegankelijk voor fietsers en voetgangers. Auto’s kunnen via de nieuwe oprit bij de Atletiekbaan aan De Nieuwe Roef de parkeerplaatsen van de school bereiken.
*Bij de oprit aan De Nieuwe Roef 1 staat een medewerker van de school die in de gaten houdt of er nog voldoende parkeerplaatsen zijn. Indien de parkeerplaats vol is, vragen wij u om zelf een plekje te zoeken in de buurt van de school.
*Houd er rekening mee dat parkeren in de bermen van de Rijksstraatweg 'officieel' niet is toegestaan.